Det Japanske Hus

Det Japanske hus er et smukt og unikt hus i japansk stil

Huset kan lejes til møder, kurser, workshop, undervisning, retreats, selskaber mm. Fra husets lokale er der udsigt til den smukke have.

De perfekte rammer, hvis du underviser i f.eks. yoga, klang, pilates, Tai chi, Qigong, mindfulness, meditation, eller afholder kurser, retreats mm. Der er toilet, køkkenfaciliteter og spiseplads.

Lokalet i Det Japanske Hus kan lejes på timebasis, dagsbasis samt weekender. Hele Den Japanske Have inkl. de 6 værelser og lejligheden kan lejes til f.eks. kurser og retreats.

Der er mulighed for at benytte den smukke Japanske Have – gå blandt beroligende lyde af utallige små bække, vandfald, farvestrålende planter og smukke skulpturer. Der er mange steder, hvor man kan sidde og fordybe sig og meditere eller bare nyde denne perle. Hele Den Japanske Have er på 3000 kvm.
Til møder, kurser, selskaber mm, hvor opdækningen er med borde og stole kan der være mellem 35-40 personer. Ved kurser, foredrag, workshop med stolerækker kan der være flere.

For mere info og priser er du velkommen til at kontakte os på 40 35 81 10 eller sende en mail til mail@denjapanskehave.dk.

Den Japanske Have ligger kun få meter fra busholdeplads og 500 m fra togstation.

Book et værelse på vores Bed & Breakfast allerede i dag